Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

Lepak-ing with Ani and Rahim .

selamat malam semua .
hari ini hidupku berjalan seperti biasa . 
takde apa2 yg special yg terjadi hari ini .
ptg tadi besties aku pergi rumah aku .
tak sangka la yg diaorg nak datang kat rumah aku .
dahtu tak cakap lagi nak datang .
tapi takpe , yg penting tak la boring sangat aku time2 cuti ni .

besties yang aku maksudkan tu 
budak 2 org ni . hehe . 
meh aku kenal kan .


Suriani

dan


Rahim


budak 2 org ni la yg mengacau ptg aku tadi .
haha . best tau lepak2 dgn budak 2 org ni .
mane tak nye .
semua kepala GILA ! dh tiga2 kepala GILA , makin GILA la jadi suasananya . 
haha . asyik ketawa je keje . perut aku mmg sakit sangat sebab ketawe je . haha . lepas ni korang lepakk lagi rumah aku k . hehe .

2 comments:

anieysayangkamoo said...

best nak ?? belajar bena2 .. ekekke .. ari2 mekduak g umah ko lakk ..

Nurwaheediah said...

yahh . bkn nama best gkk . mun x ari2 siap tak2 ! :P