Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

KEMALUAN . =________=

hello readers . 
mesti korang fikir macam macam pasal title aku kan.
haiiii . bawak bawak mengucap la kak oii .
HEHE .
tajuk aku tu tak LUCAH .
so , nak tau isi isi nya.
meh aku cerr kat korang .

cerr dia bermula macam ni .
masa selepas PSV tadi , masa BM .
semalam cikgu bagi kitaorg tugasan .
cikgu suruh kitaorg buat soalan esei SPM .
kira soalan yg kira kira akn keluar tahun ni la .
dalam buku tu ada 50++ soalan esei .
so , cikgu suruh kitaorg buat ikut urutan nama dlam kelas .
semalam sorang budak Cina ni cakap aku numb 13 .
so , aku bulat la soalan numb 13 tu .
tajuknya kira kira macam ni la .
"PENTINGNYA PEMBANGUNAN JASMANI DAN ROHANI PELAJAR "
lepas tu hari ni cikgu tanya siapa yg numb 17 .
actually , aku sebenanya num 17 .
bukan numb 13 .
so , cikgu tanya la macam ni .

Cikgu : " Siapa yg numb 17 ? "

Aku tengok muka budak dalam kelas tu semuanya BLUR BLUR .
so , aku pun cakap la macam ni .

AKU : SIAPA RASA NYA NUMB 17 ANGKAT TANGAN ! NAMA NYA LAM LIST KELAS YA NUMB 17 ANGKAT TANGAN !

lepas tu budak Cina yg dudk sebelah aku tu tgok la name list kat notice board kat belakang tu .
tu la dia cakap aku yg numb 17 .
tapi aku still gak buat muka slumber .
tu la diaorg ramai ramai cakap " KAMU DAYANG OO ! "
aku pun terkejut gakk .
betul ke apa yg diaorg cakap .
bukannya aku numb 13 ka ?
tu la cikgu tu senyum2 kat aku .
Ya Allah . malu nya aku !
nak letk mana muka ni . hishhh .
tu la lain kali tgok la sendiri kau tu numb berapa .
nak harapkn org lain payahh .
tu la pengajaran cerr aku hari ni . hehe .
jangan ulangi kesilapan ni k ? erkkk .
bye . =______=


p/s : tajuk karangan terbaru aku tu , " PERANAN BLOG DALAM MASYARAKAT HARI INI "
best kan ? SURIANI jealous tgok aku dapat tajuk tu . HAHA . :P




1 comment:

anieysayangkamoo said...

haprakkkkk ! menci taw ! ahaha :P