Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

Hello . I'm 17 now .

Assalamualaikum semua . first of all , saya bersyukur kepada Allah s.w.t sebab masih lagi bagi peluang kat saya untuk bernafas sehingga hari ini . hari ini , genaplah umur saya 17 tahun . Alhamdullilah . :) sekarang ni saya dah setaraf dengan kengkawan saya . uiiit , kite dh same umur la ! haha . sebelum ni diaorg sering memperlekehkan saya sebab diaorg kan tua lagi dari saya . tapi , now saya dh berumur 17 tahun jugak tau . hehe .


Saya nak ucap terima kasih kat family saya , especially kat abg and kakak saya yang wish birthday kat saya tengah mlm tadi . lepas tu saya nak say thankyou kat best buddies saya , Suriani Sulaiman yang wish birthday saya tengah malam tadi . she's the first one who wish birthday to me . every years she will become the one . thankyou dear . love youu so muchhh . :) then , saya nak say thankyou kat my beloved boyfrend , Mohd Faisal bin Hassan yang sanggup menyanyikan lagu happy birthday kat saya semalam . even it's too early , but I'm still happy because he still remember my birthday . walaupun dengan sepatah ayat . I'm still happy . and pagi tadi I received a message from him . he says , " SELAMAT PAGI SYG . HAPPY BIRTHDAY SYG . " and saya terdiam seketika lepas baca msg tu . tergamam sejenak . tetiba hal last year melintas dalam otak . then , saya berusaha remove the nonsense thing from my mind . last-last saya reply , " Selamat Pagi bie . Thanx bie dah wish ngn syg . " tu je yg saya mampu reply . but , I'm still happy . thankyou bie . love you damn much . then, we texting as usual . and untuk yang wish kat Facebook tu , thanks so much . I'm appreciate it guys. :)

4 comments:

ila said...

tahniah da 17.

hope dpanjgkan umo dmurahkan rezki n happy2 sllu

Nurwaheediah said...

thanks ila . :)

Hana said...

SALAM...hye ct..
happy belated bufday dear,,im so sorry ..i didnt know ur bufday on 22.12 ... emm i hope u will success in ur life with ur family and beloved pejeyyy..hihi :D i miss u..mwah ! daaa

By hand,
Hana :D

Nurwaheediah said...

Hana : thanks hana . xapa . hehe . miss u too sygg . :')