Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

FIRST TERM EXAMINATION RESULT .

hello blogger .
how are you ?
i hope you all are in the pink of health . :)
waoo . betul ke idioms aku ni .
HAHA .
lantak la . :P
minggu nie aku letih sangat sangat tauu .
tiap tiap petang kena turun sekolah ..
ada KAWAD !
untuk pertandingan MSSG hari Rabu minggu depan .
so , hari Selasa and Rabu kitaorg tak sekolah .
hari Selasa kitaorg ada raptai .
lepas tu pengetua suruh kitaorg berlatih lagi kat kompleks hari Selasa tuu .
letihh tau .
hari Rabu pulak pertandingan .
hope kitaorg MENANG !
SMK ST . ANTHONY BOLEH !
hari ni tadi kitaorg yg terpilih utk perbarisan hari polis tak study sampai la waktu rehat .
so , kitaorg bawak buku lepas rehat je la .
plus , cikgu pun suruh bawak buku selepas rehat .
kitaorg berbaris hari ni sebab dijemput untuk menyambut HARI PERINGATAN PDRM KE - 204 .
kitaorg dengar la KPD tu berucap sampai dia habis baca 9 MUKA SURAT tu .
kitaorg count tauu . hehe .
lepas habis semua tu , kitaorg bergambar pulakk dengan KPD .
sorii . i don't have that picture .
dekat cikgu rasanya .
lepas tu kitaorg bergambar pulak dengan Pengetua .
yg bestnye , aku berdiri sebelh die tauu . HAHA
yg kitaorg bergambar dengan Pengetua tu , gambar tu dekat Pengetua sebab pakai kamera die .
seorg budak ni cakap dekat Pengetua , nak mintak balikk .
nak relex dekat rumah . penat sangat la katakan .
berdiri bberapa jam . kena matahari lagii .
lepas tu budak tu cakap lagi , nanti kitaorg tertido dalam kelas sebab letih sangat .
lepas tu Pengetua cakap ape tauu .
" Nevermind."
haha .
satu lagi , kitaorg cakap kat Pengetua yg kitaorg bawak handphone , tu la Pengetua cakap ,
" Nevermind."
haishhh . memng betul la Pengetua tuu . boleh buat tak kesah lagi die .
memang aku suka dengan Pengetua tu . HAHA .
ptg ni tadi kitaorg ada berlatih kawad lagi .
Pengetua nak tgok kitaorg berlatih .
bagus ke tak kitaorg kawad .
lepas habis kitaorg kawad, kitaorg bergambar lagi tauu .
Pengetua suruh kitaorg wakil kawad kaki sekolah bergambar .
dengan coach and Pengetua sekali bergambar .
memang buat posing gilerr la kitaorg .
sebelum ni tak pernah pun Pengetua sebelum ni buat macam tu . hehe.
lepas tu kitaorg dibagi baju . kira mcm sweater la .
bagi seluar , cap and glove .
tapi yg tak best nye , brng2 tu semua KENA BAGI BALIK !
bagi je la dengan kitaorg . tak menghargai kitaorg langsung !
wahh . memprotes pulak aku .
HAHA .
okay , sebelum aku terlupa ..
meh aku story sikit pasal result 1st Mid Term Exam aku .
BM : B
BI : A-
MX : A
SEJ : C
SC : A-
PAI : A+
PSV : B+
EA : A
PSK : A+ ( ignore it )

so , result nye adalah : 1A+ 2A 2A- 1B+ 1B 1C
total marks : 697 / 900 .
ranking in the class : 1 .

so , lepas ni aku harap aku dapat tingkatkan result aku especially on Sej subject. and BM . how comes BI marks is higher than BM marks ? so embrassing u know . okay la . that's all from me . see u next entry . thankyou to all my followers . love you all . =___=


p/s : congratulations to my cousin , Zaidatul Safiah or Zai for her SPM result , which is 2A+ 1A 3A- 3B+ . :)