Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

With THEM again .


hello blogger .
sihat semua hari ni ?
kehkehkeh . buang tabiat la pulakk .
okay . hari ni malas nak buat entry panjang2 .
just simple and short je .
boleh kan ? kehkehkeh .
hari ni mcm biasa lerr . hidupku takde yg berubah . wakaka .
tapi hari ni aku dh start buat pembetulan science yg ckg suruh .
rajin tak aku ? memang aku rajin . budak baekk la aku ni . 
hehe . angkat bakul sendiri . takpe , aku tak suruh pun korang tolong angkat kan . hehe .
ptg tadi aku p jalan2 dgn besties aku . 
alaa . besties yang aku cakap hari tu . yg dengan aku hang out tu .
kan aku pernah buat entri pasal diaorg . 
tak ingat ? cari la k . hehe .
hari ni aku jalan lagi dgn diaorg . pukul 6 diaorg panggil aku .
cehh . dh  nak maghrib baru jalan . 
tapi kitaorg tak jalan lama sangat sebab bapa si Suriani ni dah call .
sebab tu la tak dapat nak jalan lama sangat .
hari ni kitaorg jalan tak bertiga .
tapi berempat .
AKU , SURIANI , RAHIM and ZUBIR .
tu la kawan2 aku masa sekolah rendah dulu .
tapi persahabatan kitaorg tak pernah putus . (:

2 comments:

anieysayangkamoo said...

arigato ! kahkahkah .. sayang ko juakkkkk ~

Nurwaheediah said...

aku pun sayangg ko . muahh muahh . (: