Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

MISUNDERSTANDING . ?_?

okay .
tadi aku sign in FACEBOOK .
tengah aku usha usha dekat home tu .
ada la someone chat dengan aku .
tiba tiba je dia cakap mcm ni .

" HYE CIKGU "

terus aku blurr .
what's wrong with the GIRL ?
tiba tiba je cakap aku ni CIKGU die .
matured sangat ke muka aku ni sampai korang ingat aku ni CIKGU ?
perasan* :D

hello GIRL ! :)
for your information .
i'm A STUDENT !
NOT A TEACHER .
i'm a FORM 5 STUDENT .

lepas ni jangan la korang salah faham lagi k ?
memang muka aku nampak matured , tapi aku still student k ?
ohh stop it ! :D


p/s : doa je la keyh aku jadi CIKGU even aku tak nak jd CIKGU . :P

No comments: