Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

MISUNDERSTANDING AGAIN (!) .

sebelum aku nak merapu ke .
ape ke .
aku mulakan dengan ASSALAMUALAIKUM.
jawab tau .
dosa kalau tak jawab . :P
meh aku show something kat korang .






tengah aku dok chat and mengumpat dengan SURIANI ( kantoi nama Suriani ada . hehe . )
tiba tiba muncul sorang mamat yg entah dari mana datangnya .
chat dengan aku .
seperti yg korang baca , itu la yg budk lelaki tu cakap kat aku .

WTH !
bila masa pulak la aku chat dengan kau ?
kenal kau apatah la .
lain kali jgn main hentam je chat dengan org .
entah entah GIRL lain yang kau chat semalam , trus kau cakap aku yg chat dengan kau .
heyy BOY . aku takde mase nak melayan chat chat org tau .
kecuali la dari kawan kawan aku and org yg aku kenal .
org yg aku tak kenal tu . sori la .
aku tak kn layan .
bukannya nak menyombong .
nanti lain pulak yg jadi .
sekarang ni kan mcm2 yg berlaku .
so , I as a HUMAN .
I NEED TO BEWARE WITH OTHERS .
especially with people who are crazy .
and people who are RUDE like you !


THANKYOU . =_____=





p/s : BEWARE with people arounds you . :)


2 comments:

anieysayangkamoo said...

waaa .. itu nama saya laaaa .. ahahah ... i like ! i like ! letak banyak lagikkkk nama i ! ahaha ...

Nurwaheediah said...

ngegeh awak lokk . :P