Welkem. Wazzapp next? Follow or Dashboard

HANG OUT . :)

selamat malam readers .
apa khabar ?
sihat ke ?
harap harap korang sihat la k .

pagi ni turun sekolah macam biasa .
penuh dengan semangat ingin belajar .
cehh . ye ke ?
NAMPAK BEBENO MENIPU !
HAHA .
 datang je sekolah pagi tadi , terus ajak Frauline pegi jumpa Ckg . Sharifah .
nak hantar MINIT MESYUARAT AGUNG BOLA JARING .
leps tu pegi jumpa ustazah jap .
nak tanya pasal ayat tilawah aku .
dia ckap dia lupa nak ambil dari email tu .
ustazah cakap , " Kenapa la sya ni lupa sangat?"
hehe . sabar ustazah .
balik kelas .
study mcm biasa .
hri ni aku duduk dengan Aniza .
sebab Nita yg duduk sebelah die tu tak datang .
aku la yg duduk kat situ .
kitaorg bergosip , mengumpat .
hehe . jgn ikut style kitaorg k ?

masa p&p EKONOMI ASAS .
punya la mengantuk mata aku .
sampai je masa tu , mata aku automotik mengantuk .
dah la tangan tak berhenti henti menyalin.
nasib engkau la labu .
hehe .

petang tadi aku turun sekolah lagi .
sebab ada mesyuarat agung untuk KADET POLIS .
sebelum pegi ke perjumpaan tu , aku dan Aniza melencong kejap la kat pasar .
sebab Aniza nak beli baju untuk someone .
plus aku jugak nak search something nak bagi untuk birthday bie aku nanti .
aku search kat mana mana pun takde yg berkenan .
so , kitaorg dah give up .
pegi Sugarbun kejap .
beli air . haus sangattt .
hehe .
lepas tu baru la balik sekolah .
attending untuk perjumpaan tu tadi .
alhamdullilah .
aku tak pegang apa2 jawatan . aku jadi AJK je .
bgus la tu . sebab awal2 lagi aku dh cakap kat ckg yg aku taknak pegang apa2 .
sebab dalam BOLA JARING and KELAB SETIA aku dh jadi SETIAUSAHA .
sebab tu la aku taknak . :P

tadi cikgu cakap nak buat ORIENTASI .
orientasi tu bukan untuk ahli perlihan and tingkatan 1 je .
tapi WAJIB untuk semua ahli .
so , kepada sesiapa yg berasa die tu ahli KADET POLIS ,
please la attend k ?
ni pun untuk kebaikan korang gakk .
ada mrkah tu tau .
kalau hantar je nama masa pendaftaran , lepas tu tak aktif ,
tak guna gakk .
so , datang la k ?

petang tadi jugak , cikgu bgi HADIAH kat kitaorg .
alaa .
hadiah kitaorg yg menang NO 1 masa HARI SUKAN tu .
hdiah nya berupa la brng brng makanan .
so , dah dibagi .
sekarang ni tengah tggu hadiah yg kitaorg menang masa pertandingan MSSG hari tu .
kitaorg dapat NO 3 jerr .
ok la tu kan ?

okay . sekian untuk entry kali nie .
nanti updat lagi .
bye . assalamualaikum . =____=


p/s : blog saya direnovate oleh SURIANI bt SULAIMAN . 


2 comments:

anieysayangkamoo said...

trimass kerana ada letak nama sya di bawah itooooo .. ahahaha .. tak nak letak atas sekali ke ??? kalo letak kat bawah sekali orang lambat nak tengok nama beta tu .. ahahah :P

Nurwaheediah said...

HAHA . sekurang kurangnya anda bersyukur la sebab nama anda diletak . at least saya menghargai jasa anda . :)